Toulcův dvůr, Praha

Toulcův dvůr zajišťuje provoz Střediska ekologické výchovy. Jeho cílem je umožňovat podmínky pro činnosti členských organizací, které se věnují environmentálnímu vzdělávání, zaměstnávání osob se zdravotním hendikepem, pracovním terapiím a tréninkovému pracovnímu začleňování osob se zdravotním znevýhodněním. Na Toulcově dvoře v současné době pracuje více než 35 klientů – osob se zdravotním hendikepem. Z toho je trvale zaměstnáno 24 osob s hendikepem na různých pracovištích v pracovních pozicích – zahradník, pracovník údržby, pokojská, pracovník Infocentra, ošetřovatel zvířat, ošetřovatel koní, pomocný kuchař, truhlář nebo pracovník keramické dílny.

Toulcův dvůr, Praha

Finanční příspěvek poskytnutý v červnu 2015 byl použit na stavební práce v souvislosti s přestavbou bývalé dílny na školící a zasedací místnost.

Kontaktní zaměstnanec Žofie JANATOVÁ (EUROVIA Services) a Michaela KAISROVÁ (SMP CZ, VINCI Construction) Zaměření projektu Přístup k zaměstnání Kontaktní údaje organizace Toulcův dvůr, Kubatova 32/1, 102 00 Praha-Hostivař Email skoupa@toulcuvdvur.cz Url www.toulcuvdvur.cz