RUBIKON Centrum, Praha

Cílovou skupinou sdružení RUBIKON Centrum jsou lidé s trestní minulostí. Veškerá činnost organizace směřuje ke snížení recidivy, což vede k šetření prostředků daňových poplatníků a přispívání k bezpečí ve společnosti. Organizace klienty podporujeme při návratu a setrvání na trhu práce prostřednictvím získání zaměstnání a řešení jejich zadluženosti. Napomáhá efektivní realizaci alternativních trestů s cílem snížení nákladů na výkony trestů a usnadnění začlenění pachatelů do společnosti. Rozvíjí právní prostředí i jeho praxi v oblastech zaměstnanosti. Hlavní činnosti RUBIKON Centra jsou rozděleny do čtyř základních programů. Programy pro zvýšení zaměstnanosti, programy k řešení zadluženosti, programy ke zvýšení efektivity alternativních trestů a vzdělávání a konzultační služby.

RUBIKON Centrum, Praha

Finanční příspěvek poskytnutý v prosinci 2014 byl použit na nákup nábytku, počítače a vymalování školicí místnosti a kanceláří.

Kontaktní zaměstnanec Josef RICHTR (SMP CZ, VINCI Construction) Zaměření projektu Pracovní začlenění Email info@rubikoncentrum.cz Url www.rubikoncentrum.cz